Plan Data Onexox Prepaid

Selaras dengan perkembangan pesat teknologi gadget dan handphone, One XOX turut menyediakan pelan internet dengan harga yang amat berpatutan, liputan yang meluas dan berkelajuan amat tinggi.

 

Keputusan Ujian Kelajuan Data Internet

 

Gambar di atas menunjukkan keputusan ujian kelajuan data internet bagi 4 jenis telco. Hasil dari keputusan ujian tersebut, One Xox adalah telco ke 2 terpantas selepas Telco T. Jangan tunggu lagi? Bertukarlah sekarang… Miliki data internet yang berkelajuan tinggi dengan kadar caj terendah berbanding telco-telco lain. Mengapa bayar lebih?

Di One XOX, tiada term pay per use yang dikenakan iaitu tidak akan berlaku terlebih guna atau kecurian kredit yang sering dihadapi ramai pengguna di Malaysia. Ini berlaku apabila quota internet sudah habis tanpa disedari pelanggan, kemudian masih menggunakan internet. Tanpa disedari kredit sudah habis digunakan dengan ditolak menggunakan kadar pay per use yang sangat mahal. Perkara seumpaman ini dapat dielakkan jika anda mendaftar sebagai pengguna simkad One XOX. Dengan One XOX, tiada term pay per use!

 

Berapa ‘RATE’ atau CAJ internet One XOX?

Kadar plan data/internet yang ditetapkan oleh OneXOX sememangnya cukup murah dan berpatutan. OneXOX menyediakan beberapa jenis pakej internet untuk dilanggan oleh setiap pengguna talian OneXOX iaitu data plan harian, mingguan dan bulanan. Kadar langganan plan data/internet OneXOX untuk harian, mingguan dan bulanan ditunjukkan dalam jadual di bawah.

DATA 500MB 4G LTE KEMBALI atas PERMINTAAN SEMUA!!!

Cara langgan data 500MB
SMS DATA FAT500 ke 22111/23388 atau dail *150#

Sebagai penghargaan kepada pelanggan baru, bermula 25 Mei 2017, setiap langganan baru starter pack/MNP ONEXOX, anda layak menikmati pelan FAT yang lebih murah dan mampu beli! Dengan pembelian Season Pass FAT (10GB atau 5GB), pelanggan kini boleh mendapatkan tambahan data PERCUMA daripada Onexox – iaitu tambahan data serta-merta diaktifkan sama ada 10GB atau 5GB – berdasarkan langganan PERTAMA!

(contoh : SP FAT10 – Pelanggan akan menerima 10GB dimasukkan ke akaun Season Pass + 10GB diaktifkan serta merta).

NOTA :

  1. Pelan ini hanya sah untuk PELANGGAN BARU (sama ada MNP atau pek pengaktifan baru) diaktifkan dari 23/5/2017 dan seterusnya.
  2. Pembelian boleh dibuat dalam tempoh 10 hari daripada tarikh pengaktifan.
  3. Jika pelanggan mempunyai pelan data AKTIF pada masa pembelian SP FAT10 atau SP FAT5, mereka tidak layak untuk tambahan data serta-merta diaktifkan 10GB atau 5GB.
  4. ::: Pelan Data FAT ::: klik di sini untuk soal jawab berkenaan data FAT

 

Yang ditunggu telah tiba. Onexox dengan bangganya melancarkan ONEXOX SEASON PASS. Khas buat semua warga Onexox yang disanjungi, nikmatilah lebih penjimatan dan kehebatan data berkelajuan tinggi Onexox apabila anda melanggan pakej-pakej ONEXOX SEASON PASS.

Tempoh sah data, masa berbual dan kuota SMS dalam Season Pass adalah mengikut tempoh sah akaun prabayar anda! Sekiranya tempoh sah prabayar anda sah sehingga 2020, baki Season Pass anda juga sah sehingga 2020

Begitu juga dengan segala tempoh sah data, masa berbual dan SMS yang dikongsikan kepada penerima, ia juga akan mengikut tempoh sah akaun penerima berkenaan.

::: ONEXOX – SEASON PASS ::: klik di sini untuk info lanjut

 

Hak Cipta Terpelihara XoxPrepaidPlan.com